Thursday, March 5, 2009

Kawan- kawan saya di gym

I always do my exercise at the 'Ginasium Rakyat' , Putatan...Mmm...kira kira 1 1/2 tahun dah. Since then I have made quite a number of friends. Among them...


Majid, from Kg. Hulu Pttn..











Dzul

Khai, pemain hoki



















Richard Fernandez










Zul, berkhidmat di Jabatan Penjara



















Desmond, pelajar UMS














Sawal, dia ini veteran bodybuilder


























ah.. dia Mr. Joseph Yap seorang yang regular dan masih kuat walaupun da umur 75 tahun







Mereka ni ialah Keyy dan Sofiah...hey kamu ni macam adik beradik la. Si Sofiah tu pandai buat kuih muih, seperti kari pup, kuih lapis kuih bom.. bom ?















Yang ini SiBuyut, dia seorang' make-up artist'



























Aa.. member lama, Hassan Wahab


















Na, ini si Pian, Penyelia Gym
























Waa ini la Jurulath kami, Encik Pamin dan Tony. Badan mereka besar kan? Tapi sayangnya .. mereka hanya datang pada hujung minggu.

















Nah ini pula Mascot Gym, Si Meow, satu satunya kucing yang pandai sebut namaya. Tidak percaya, tanya dia.

















Na geng2 yang lain, bila lagi nak join kami?




Majid ko dimana , da lama tak muncul.?... ..( baru timbul pada ni hari, 30/03/09. )

Lokasi : Gimasium Rakyat, Jabatan Belia dan Sukan, Putatan.

































































































































































2 comments:

Beverley said...

tapi sekarang itu gym mcm bukan utk bina badan..mana smua dorang pigi?

Anonymous said...

Des sini. Kanal lagi kah?
Uina... Lama ndak nampak ko ging! Apa khabar?
Datang la. Tengok sapa yang jaga gym skang. Mesti you terkazut tu! Hahaah. XD

Gym sekarang more into fitness concept. Sangat sesuai untuk kasih montok badan. :p